Sony x AURIA Torba za plazu e1483194988489

Upleteni u modu – Sony x AURIA ekološki aksesoari

Nove Sony bežične h.ear on NC slušalice inspirisale su kreiranje prve kolekcije putnih aksesoara na svetu napravljenih od – nećete verovati – kablova za slušalice! Naime, kompanija Sony se udružila se vodećom robnom markom održive mode AURIA sa ciljem da naprave predmete koji evociraju doživljaje sa putovanja i uživanja u muzici.

Napravljena korišćenjem 113 metara kabla, jedinstvena kolekcija aksesoara Fashion Unplugged dočarava pet živopisnih nijansi h.ear linije slušalica, a čine je navlaka za pasoš u limeta žutoj boji, bordo pink kutija za naočare, cinober crvena torba za plažu, viridijan plava futrola za telefon i ugljeno crne papuče za plažu.

[su_quote cite=”Dajana Orija, direktorka i dizajnerka brenda AURIA.”]Veoma nam je drago što smo imali mogućnost da budemo partneri kompanije Sony na ovako inovativnom projektu. Već dugo se zalažem za ideju održive mode, a upravo su kablovi od slušalica odličan materijal za izradu i dizajn zabavnih, šarenih i dugotrajnih proizvoda za putovanje.[/su_quote]

Nove bežične h.ear on slušalice oslobodiće vas upetljanih kablova, garantuju savršen zvuk i udobnost, a predstavljaju i upečatljiv modni detalj. Zahvaljujući NFC i Bluetooth tehnologijama, dovoljno je da slušalice jednostavno prislonite na uređaj kompatibilan sa NFC standardom i one će se odmah povezati, a zatim prenositi vašu omiljenu muziku ili audio knjigu. Slušalice takođe poseduju funkciju za suzbijanje buke koja trenutno utišava zvuke iz okruženja i omogućava vam da se koncentrišete isključivo na muziku.

[su_quote cite=”Alberto Ajala, direktor marketinga Odeljenja za video i zvuk u kompaniji Sony.”]Vaše slušalice su poput telefona ili ključeva, svuda su sa vama. Bežične h.ear on NC slušalice su dizajnirane da budu deo vašeg života.[/su_quote]

Izvor: Sony