Uložio “kusur” i osvojio 10.710.000 dinara

Sa svega 20 uloženih dinara, srećni kladilac sa Vidikovca je u Mozzart kladionici tačno istipovao 30 mečeva i naplatio sumu koja će mu nesumnjivo promeniti život.

 Sreća, znanje, dobar momenat ili sve zajedno? Ovo su reči koje se najčešće koriste prilikom opisivanja nestvarnih dobitaka. Ipak, kada neko pogodi kvotu kojom se ulog uvećava preko 315.000 puta, a uplatu izvrši dok je u Mozzart kladionici na snazi akcija Bonus 1000% i tako za čitavih 70% uveća već ogroman dobitak, onda je jasno da se radi o velikom poznavaocu sporta i sportskog klađenja. Ovaj bonus, igrač je ostvario tako što je na čak 27 pogođenih mečeva imao kvotu veću od 1,35.

Srećni i spretni dobitnik je imao itekako razloga za strepnju jer su je u poslednja dva meča na tiketu,  Modena – Pro Verčeli i Švedska – Danska viđena neizvesna borba. Ali, na kraju su oba meča završena pobedom domaćih timova što je novom milioneru sa Vidikovca donelo vrhunac sportskog klađenja: Neizvesnost, uzbuđenje, sreću zbog pogođenih rezultata i više nego sjajnu zaradu. Sa 20 dinara, ne može se kupiti mnogo. Sa druge strane, iznos od 10.710.669,07 dinara predstavlja ništa drugo nego neočekivane slatke muke za  srećnog dobitnika.

Kompanija Mozzart je potvrdila da je kvota 315.019,68 najveća ikada pogođena u ovoj kladionici i uputila čestitke dobitniku.