kompjuterski mis

Uhapšeni zbog svađe oko Fejsbuka

Sviđa mi se ili ne

Koliko dnevno „lajkujete” fotografije svojih prijatelja? Skoro svako živo biće, izuzev nekolicne, ima svoj profil na Fejsbuku. Sjajna stvar kada ste u mogućnosti da budete u kontaktu sa ljudima koje volite. A da li ste se nekada posvađali i potukli oko nečijeg statusa? Znamo dvoje koji su to učinili…

Momak i njegova devojka su završili u zatvoru na Floridi zato što ne dele baš isto mišljenje jedno o drugome. Tomas Genon je prijavio policiji svoju devojku Tinu zato, što je kako tvrde izvori, izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem. Na najposećenijoj društvenoj mreži Fejsbuku, ona je uvela značajne izmene na svom profilu i „odlajkovala” svog dečka i napisala da je slobodna. Dovoljno da izbaci iz ravnoteže uzrujanog Tomasa i tada započinje svađa između njih dvoje.

Tina je počela da baca stvari na svog dečka poput zastave i uramljenih slika koja je Tomasa pogodila pravo u lice. Tomas joj nije ostao dužan, pa je počeo da uzvraća pogodivši je u glavu. Na kraju je policija došla, uhapsila par i odvela u zatvor.

Šta ti je savremeni svet i današnja tehnologija, okončaš i uništiš vezu jednim klikom miša i još pride dobiješ batine i zatvor. Možda Tina ipak promeni status, pa se sve vrati na staro, kao što je bilo.