ID 10090762

Šveđani su ubedljivo najdivniji muževi

Španci možda jesu zgodni, Francuzi najveći kupoholičari, Italijani sjajni u krevetu i neodoljivi lažljivci, ali za brak nisu najpoželjniji. Drage dame, ako vas kojim slučajem život odvede u Švedsku, imajte na umu da su Šveđani najbolji potencijalni muževi!

Pored privlačnosti i ljubavi, za ulazak u brak, pa i za njegov opstanak je potrebno mnogo više kockica da se složi nego što se na prvi pogled čini. U prvi plan se ističu komunikacija, slična interesovanja, poštovanje, kao i ravnopravnost partnera u svim životnim segmentima. Naravno, neophodno je da bude nežan, pažljiv, razuman i ženska lista njegovih poželjnih osobina je uvek nekako podugačka, zar ne?

Švedska kao jedna od najrazvijenih i najuređenijih zemalja u Evropi, pored odličnog životnog standarda, ima i najpoželjniji neženje koje upravo zadovoljavaju pomenute stavke.

Većina muških je obrazovano i edukovano i na žene gleda kao sebi ravne. Plavi, visoki, svetlih očiju ne libe se da svojoj partnerki pomognu u vođenju domaćinstva i deljenu kućnih poslova. Kao takvi, Šveđani imaju veće šanse za pronalaženje životnih partnera.

Ovo su sasvim dovoljni razlozi da se obrati pažnja na plavušane sa severa, složiće se mnoge dame.

 foto:  imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net