seksi italijanska nastavnica
seksi italijanska nastavnica

Seksi italijanska nastavnica

Ispisali svoju ćerku iz škole zbog atraktivne nastavnice.

U San Karlo katoličkoj školi u Milanu je nastala pometnja nakon što se na YouTube-u pojavio video snimak njihove nastavnice…

Preneraženi roditelji su ispisali svoju ćerku iz ove ustanove, jer su smatrali da je Leana Takoneli previše atraktivna da bi učila njihovo dete.

Leana ima 28 godina, tri diplome i predaje u Milanskoj katoličkoj srednjoj školi već tri godine. Međutim, njen video snimak u kome nosi grudnjak i vruće pantalone i fotografije u seksi uniformi, su izazvali skandal među roditeljima. Neki od njih su doveli u pitanje njen kredibilitet kao nastavnice. Smatraju da su ovi snimci provokativni i erotični, kao i da je Takonelijeva previše zgodna i da odvlači pažnju učenicima.

Direktor škole je podržao Leanu, jer ona je, kako kaže, kvalifikovana za ovaj posao i odličan je predavač. Podršku je dobila i od ostalih roditelja i kolega koju su osnovali fun klub podrške. Takonelijeva nikad nije krila svoju prošlost. Kao mlada je pokušala da osvuji titulu lepotice, ali nije uspela. Nakon toga je upisala i završila studije. Nakon pojavljivanja ove priče, ona će i dalje raditi u ovoj školi, jer za nju kažu da ima odlično obrazovanje i da je prošla ozbiljne testove za to radno mesto.

Mnogi ovaj YouTube snimak karakterišu više kao slepstik komediju nego kao erotični video, ipak, neki od roditelja se nisu složili.

 Ilustracija: YouTube