seljak za ponos i diku

Seljak za ponos i diku!

Rezultat bugarskog istraživanja

Pripremila Janja Rešćanski

Momci iz ruralnih sredina imaju veću „muškost” nego njihovi vršnjaci iz gradova…

Ova zanimljiva vest iz Bugarske nam dokazuje da evolucija čoveka ni danas nije prestala. U eksperimentu koji je obuhvatao oko šest hiljada volontera, dokazano je da seoski momci imaju veće polne organe od gradskih!

Selo se vraća u modu, ako je verovati bugarskim naučnicima! Evolucija je na strani seljaka. Čist vazduh, zdrava ishrana, život bez stresa i veliki „ponos”! Šta je to što ih čini tako drugačijima? Bugarski lekari i antropolozi pokušali su da potvrde da su seljački momci superiorniji od gradskih. Seljaci su obdareniji-tako kaže statistika!

Eksperiment je rađen vrlo detaljno i sve u cilju medicine. Kako bi prikupili što bolje podatke o zdravlju nacije organizovali su ovaj veliki eksperiment. Dobijeni rezultati služe za utvrđivanje referenci koje bi pomogle praćenju razvoja puberteta. Cilj im je bio da sakupe što više podataka o veličini, obimu i volumenu muških polnih organa.

Nakon obrade podataka, naučnici su utvrdili da su muškarci iz seoskih sredina upadljivo obdareniji po veličini „muškosti” od gradskih vršnjaka. Prosečna dužina polnih organa seljaka bila je 9,7 cm, a gradskih 9,3cm.

Posle ove statistike sigurni smo da će procvetati seoski turizam širom Bugarske! Bilo bi dobro da takva studija se sprovede i na području Srbije! Sigurno bi demografska slika naše zemlje bila sasvim drugačija!

Foto: Tijana Janković