restoran za pse

Restoran za pse u Australiji

Ko to dolazi na večeru

Za sve vlasnike koji su dugo čekali da se otvori mesto u koje će moći da dovode svoje dlakave ljubimce, konačno je ispunjena želja…

Ako ste mislili da su Maza i Lunja jedini psići koji imaju privilegiju da večeraju špagete u italijanskom restoranu, znajte da i nisu baš.

U Australiji je otvoren novi restoran čija je izuzetna neobičnost ta što je namenjen isključivo čovekovom najboljem četvoronožnom prijatelju – psu.
Oni mogu slobodno da ušetaju u restoran sa svojim vlasnikom i da probaju sa menija neku od ponuđenih večera. Naravno, vlasnici će ovog puta ostati bez obroka pošto im nije dozvoljeno da jedu. Restoran je otvoren i nudi obroke isključivo za pse. Šef kuhinje pažljivo i sa puno truda priprema večeru za svoje neobične goste. Sa menija se može poručiti goveđi stek sa pečurkama ili pileća krilca. Poseban specijalitet uključuje riblju čorbu, pileća krilca i jagnjeće kosti.

Restoran za pse se nalazi u Sidneju i prema rečima vlasnika Naoka Okomata, ljudi su veoma zadovoljni što mogu konačno slobodno da dovode svoje pse u Restoran za pse.

Foto: Publicdomain