kravata

Kravata koju ćete voleti

Preko dana kravata, a uveče jastuk

Kravata je neizbežni modni detalj za svečane prilike i poslovne sastanke. Ipak, malo je muškaraca koji rado koriste ovaj klasičan modni detalj. Možda će mnogi promeniti mišljenje, jer sada postoji i kravata na naduvavanje…

Domišljati američki dizajneri su osmislili i patentirali novi izgled kravate i dodelili joj novu upotrebnu vrednost. Do sada je ovaj muški modni detalj služio samo za ukras, a sada muškarci mogu da ga koriste i kao jastuk.

Jastuk-kravata je osmišljena tako da je tokom dana biznismen nosi poput klasične kravate. Kada se muškarac umori, iscrpi na poslovnim sastancima, svoj okovrtani modni detalj može da pretvori u jastuk i to u jedom dahu.

Uz pomoć ventila koji se nalazi skriven na naličju, vrlo brzo možete da naduvate svoju kravatu i da tako od nje napravite udoban jastuk. Vazdušna podloga za glavu je spremna, tako da je kratka dremka za radnim stolom udobnija, a samim tim i kvalitetnija. Kravata je napravljena od kombinacije materijala, svile i mikrofibera. Zbog svog sastava, veoma je nežna i ne ostavlja tragove na licu, što vam omogućava da krišom dremnete, a da to niko ne primeti. Kada malo odmorite oči, izduvate jastuk i ponovo imate klasičnu kravatu.

Ovaj neobičan proizvod je idealan za muškarca kome su praktičnost i udobnost na prvom mestu. Jastuk-kravata je potpuno novi koncep koji može da nam deluje čudno, kao što je to nekada davno bio slučaj sa obućom sa vazdušnim đonom.

Foto: Tijana Janković