ja sam megatron 224

Ja sam Megatron!

Otkačeni roditelji dali bebi još otkačenije ime

Svima su simpatična krajnje neobična imena pojedinih osoba. Ime je nešto što nam sleduje po rođenju i što nas razlikuje od ostalih ljudi i na šta smo ponosni. U poslednje vreme, roditelji širom sveta svojim rođenim bebama daju veoma bizarna imena. Jedna od poslednjih bizarnosti jeste svakako beba koja je dobila ime Megatron!

Da li se samo sećate devedesetih, kada su bile popularne španske serije u našoj zemlji i da su mnoge rođene bebe u Srbiji ponele imena glavnih junaka? To je ništa naspram onoga što sledi. 

Jedan tata je na svom Facebook profilu u junu pokrenuo kampanju koja je obuhvatala što više „lajkova” podrške posebnog imena za svog nerođenog sina. Predlog je bilo ime Megatron i taj isti otac je obrazložio da, ako skupi što više „lajkova” (oko milion) za svog sina, dobiće zeleno svetlo i od svoje žene i tako na svet dolazi jedan Megatron! Čovek je čak na svojoj stranici napisao da je zaista ozbiljan u nameri da svog budućeg sina nazove Megatron. Podršku da svom sinu da ovo ime je i dalo milion posetilaca i zaljubljenika u serijal „Transformersi”. Tako se posle par meseci rodila zdrava muška beba koja će u budućnosti morati da se nosi sa jednim tako autoritativnom i zvučnim imenom kao što je Megatron. Znamo da svi znate, ali nije loše da podsetimo, „Transformersi” su animirana serija koju smo mnogo voleli kao klinci, a u to vreme, ako se sećate, išla je na nekadašnjem Trećem kanalu. U pitanju su roboti čiji sam naziv kaže mogu da se transformišu. Delimo ih na dobre i na zlice. Dobri transformersi su Autoboti i njihov vođa je Optimus Prajm, a zlice su Deseptikoni i njihov bos je Megatron. Snimljeni su i filmovi čak.

Ostaje nam samo da poželimo dobrodošlicu tek rođenom Megatronu na našu planetu zemlju.

Foto: publicdomainpictures