Screen shot 2013 07 23 at 16.08.09

Gole butine umesto bilborda za reklamu!

Pripremila Dragana Jovanović

Da li biste bili spremni da budete hodajuća reklama? Ne mislimo na to da nešto morate da nosite ili da se obučete u nekakvu groznu maskotu, već da budete raspoloženi i svom poslodavcu ustupite gole butine kao odlično mesto za reklamu.

Naime, jedna kompanija u Tokiju zapošljavaja u poslednje vreme mlade devojke, kako bi svoje gole butine pretvorile u mesto za reklamu! Tako da, ovih dana u prestonici Japana, nije čudno videti lepuškastu devojku u mini-suknji, kako paradira glavnim ulicama i reklamira određenu firmu, klijenta, salon, pa čak i knjižare i nove naslove.

Za ovaj neobičan posao se prijavilo preko četiri hiljade mladih žena. Kandidatkinje su u obavezi da postojeći oglas “šetaju” osam sati dnevno. A ni kinta nije loša, pa  tako devojke zarađuju i do sto dolara dnevno.

Devojke se obavezuju da nose mini-suknje i duge čarape, kako bi njihove butine/bilbordi bile upečatljivije oku posmatrača. Zašto butine, pitate se? Zato što savršeno ima smisla da devojke nose reklame na nogama, jer ljudi uživaju posmatrajući ih, objašnjavaju poslodavci.

Šta vi mislite o ovoj neobičnoj promociji određenog proizvoda? Da li više volite gole butine ili dobri, stari bilbord?

foto:YouTube screenshot