fbpx

Volim Sijetl predstavlja novi dizajn

Domaći dizajn brend Volim Sijetl predstaviće novu kolekciju odevnih predmeta kao i seriju grafika različitih autora. Otvaranje će se održati u petak 8. jula 2016 godine od 19 časova u galeriji Fondacije Kosara Bokšan i Petar Omčikus u ulici Mihizovoj br.11 u Beogradu.

Volim Sijetl je dizajn koncept koji kombinuje likovnu i primenjenu umetnost kroz aplikaciju savremenih likovnih kompozicija na predmetima industrijskog i grafičkog dizajna. Ovaj put Volim Sijetl predstavlja novu kolekciju kao i 14 digitalnih grafika koje potpisuju Yann Lepentrec, Fat Kid Beny, Milica Balubdžić, Dulait, ESH, Mariah Scary i Biskoteka.

Ovim povodom Kulturforum ODKR pokreće novi oblik saradnje sa umetnicima u smislu produkcije i prodaje digitalnih grafika u tehnologiji Fina Art Printing u produkciji štamparije DINA Dizajn iz Beograda, koji ćemo razvijati u narednom periodu.

Svi radovi su na prodaju, pop up showroom je otvoren za posetioce od petka 8. do nedelje 10. jula 2016. U subotu i nedelju galerija će biti otvorena od 14:00 do 19:00 časova. Koktel na otvaranju omogućuje SALTO pivo.

Kulturforum ODKR se zahvaljuje Fondaciji Kosara Bokšan i Petar Omčikus, AMES SRL, DINA Dizajn i SALTO pivo.