2

Veritas najbolje rešenje za bekap i oporavak podataka

U saradnji sa 100 starijih IT profesionalaca iz regiona azijskog Pacifika, uredništvo časopisa „NetworkWorld Asia“, proglasilo kompaniju „Veritas“ za pobednika takmičenja „Information Management Awards“ za 2016. godinu.

„Veritas Technologies“, lider u globalnom upravljanju informacijama, proglаšen je za pobednika u kategoriji rešenja za izradu rezervnih kopija podataka (bekapovanje) i povraćaj podataka na takmičenju „Information Management Awards 2016“ koje priređuje časopis „Network World Asia“ (NWA).

– U kompaniji Veritas stremimo tome da obezbedimo najbolja rešenja u svojoj klasi, koja organizacijama omogućuju da zaštite, lociraju i oporave informacije koje su im kritične za poslovanje u bilo kom trenutku i bilo gde u regionu. Počastvovani smo što je časopis „NetworkWorld Asia“ prepoznao visoke performanse i naše vođstvo u oblasti bekapovanja i povraćaja podataka – rekao je Kris Lin, „Veritasov“ stariji potpredsednik za region azijskog Pacifika i Japana.

Takmičenje NWA ’Information Management Awards’ je jedino regionalno takmičenje tipa koje prepoznaje azijske lidere u domenima bezbednosti informacija, skladištenja i upravljanja podacima. Iza nagrada stoji tim više časopisa: NetworkWorld Asia, Networks Asia, Security Asia i Storage Asia, uključujući urednike, izdavače, organizatore konferencija i panel CIO savetnika sa širokim iskustvom i stručnošću u ovoj industrijskoj grani.

Pokrenuto 2012. godine, NWA Information Management Awards otkriva ko su lideri u bezbednosti informacija i njihovom skladištenju i upravljanju. Koje su to kompanije koje stoje iza ogromnih dostignuća i napretka u ovim oblastima tokom proteklih nekoliko godina.

– Veritas je još jednom dokazao stepen razumevanja potreba korisnika i zahteva tržišta u regionu azijskog Pacifika sa svojim inovativnim rešenjima – izjavio je Viktor Ng, glavni i odgovorni urednik časopisa NetworkWorld Asia, u izdanju Questex Media.

– Biti u poziciji da organizacijama pomogneš da iz svojih informacija izvuku veću vrednost, kao i da obezbede njihovu dostupnost i oporavak podataka u slučaju gubitka, je neophodno na današnjem stalno promenljivom poslovnom tržištu. Drago nam je što možemo da potvrdimo Veritas kao najboljeg danas u ovoj oblasti IT industrije – dodao je Viktor Ng.