fbpx

Finalista pinkovih zvezdica najavio spot sa muzikom iz filma

 

 Mateja Vukašinović, član ateljea za Mjuzikl Dečjeg Kulturnog Centra Beograd na porodičnom danu u bioskopu Cineplexx, bioskopskoj publici predstavio je dečji, animirani film „Hrabri Vitez Trenk“koji ima premijeru zakazanu za 22. septembar. Mateja u verziji na srpskom jeziku pozajmljuje glas glavnom junaku.

Pored uobičajnih aktivnosti za animaciju  na porodičnom danu, klinci i klinceze su se zabavljali bojeći Hrabri Vitez Trenk bojanku i tako se upoznali i sa ostalim junacima ovog filma koji današnja kritika naziva „Mač u kamenu“ nove generacije, a Mateja je najavio spot sa muzikom iz filma u kom se finalista pinkovih zvezdica oprobao i kao reper.

„Fenomenalno je to što u ovom filmu mogu da se predstavim i kao pevač i kao glumac, nadam se samo da sam dorastao zadatku, ali o tome će da sudi publika kada film i spot izađu u javnost“- rekao je Mateja.

Radnja ovog evropskog crtanog filma, smeštena je u bajkoviti srednji vek među vitezove, ulične svirače i zmajeve. Ovo je priča o dečaku Trenku (Mateja Vukašinović) koji mora da nauči šta su junaštvo i hrabrost pre nego što od siromašnog kmeta na imanju zlog Barona Zlopogledića (Milan Gromilić) izraste u sjajnog viteza pod zaštitom velikog mentora viteza Gvozdena od Debelog ‘lada (Dragan Vujić Vujke).

Na svom putu ka viteškoj tituli naš hrabri Trenk, pronalazi prijatelje koji mu u tome pomažu. Film je pun iznenađujućih preokreta koji će sigurno razveseliti publiku i najmlađe naučiti da stvari nisu uvek onakve kakve nam se na prvi pogled učine.

Ova dugometražna animacija, čiji je autor Anthony Power (animator kultnog animiranog serijala Nindžakornjače), probudiće u vama sećanje na ranija ostvarenja za decu. “Hrabri vitez Trenk“, je film za sve generacije.

More Stories
Prva srpska fabrika sreće u Beogradskom izlogu