10 Xperia M2 Aqua 72dpi e1483371582680
Xperia M2 Aqua

Xperia™ M2 Aqua – vodootporni telefon za svakoga

Sony Mobile je juče predstavio XperiaTM M2 Aqua, prvi pametni telefon koji donosi popularnu Sony-jevu vodootpornu tehnologiju u segment pametnih telefona srednjeg cenovnog ranga.

[su_quote cite=”Kalum MekDugal, direktor Xperia marketinga u Sony Mobile-u”]Xperia M2 Aqua predstavlja značajnu prekretnicu u našem portfoliju prozvoda jer uvodimo još jednu našu prepoznatljivu tehnologiju u novi segment pametnih telefona.[/su_quote]

Xperia M2 Aqua ne samo da donosi vodootpornu tehnologiju u novu klasu pametnih telefona, već i unapređuje samu tehnologiju, nudeći najviši stepen vodootpornosti (IP65/68) u pametnom telefonu (uz odgovarajuća ograničenja).

Xperia M2 Aqua je odličan primer onoga što je sada moguće kod pametnih telefona srednje klase. Xperia M2 Aqua ima četvorojezgreni 1.2 GHz CPU Qualcomm® Snapdragon™ 400 procesor i 4G LTE mogućnosti za neverovatnu brzinu, pružajući korisnicima mogućnost da preuzimaju velike fajlove i uživaju u izuzetnim prikazima dok istovremeno beleže uspomene, puštaju filmove ili igraju najnovije igrice. Baterija od 2300mAh, sa najvećim kapacitetom u bilo kom pametnom telefonu u svojoj klasi3, obezbeđuje da možete da uživate tokom čitavog dana. Ili, aktivirajte Battery STAMINA režim i produžite trajanje baterije pametnog telefona još više.

Kada je u pitanju fotografisanje, gde god da ste, Xperia M2 Aqua je nenadmašiv. On kombinuje 8MP kameru sa Sony-jevim tehnologijama kao što su Exmor RS™ for mobile senzor slike, HDR snimanje, SteadyShot™ za video, Xperia aplikacije kamere i poseban taster za pokretanje kamere da bi vam omogućio da uhvatite savršen kadar svaki put, bez obzira da li je to iznad ili ispod vode.

Xperia M2 Aqua je savršen za prikazivanje svih vaših omiljenih fotografija i video snimaka. Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo u displej tehnologijama, svetli 4.8-inčni qHD ekran prikazuje bogate i živopisne boje. Visokokvalitetni IPS ekran takođe pruža jasan prikaz iz bilo kog ugla, za najbolje iskustvo zabave u pokretu.

Izvor: Sony Mobile