igrica za zaljubljene
igrica za zaljubljene

Igrica za zaljubljene

Vratiće vas u romantično doba

Iako mnogi igrice vezuju samo za razonodu ili gubljenje vremena, često umeju da budu vrlo edukativne i da nas oslobode stresa ili čak i nekih strahova. Ove nedelje predstavićemo jedno romantičnu igricu koja vas će vas ohrabriti u vašim planovima…

Zaljubljeni ste i željno iščekujete dan Svetog Trifuna ili “Dan zaljubljenih” da sa svojom dragom osobom provedete lepe trenutke. Ali niste u potpunosti sigurni da li je vaša simpatija prava osoba za vas i da li je dopadanje obostrano. Kako da razrešite tu dilemu?

U dobra, stara i romantična vremena, zaljubljeni su čupkali latice izgovorajaući “voli me… ne voli me…”, a bela rada je odlučivala o tome. U današnje vreme kada belih rada baš i nema mnogo u našoj okolini (ne računajući selo, naravno), alternative je da vašu sudbinu, bar za trenutak, prepustite virtuelnoj beloj radi.

Na startu, upisujete svoje ime i ime drage osobe u koju ste zaljubljeni i prelazite na naredni ekran. Na narednom ekranu, latice virtuelne bele rade čupkajte dok ne otkinete i poslednju laticu kako biste saznali sudbinu – voli te, ili te ne voli.

Valentine%20Daisy%20Game

 Kao i kod prave bele rade, iščekivanje kakva vam odluka sleduje je najbitnija i najzanimljivija. Ako poruka bude “voli te”, osetićete zadovoljstvo i uživati u njemu. Ako poruka bude “ne voli te”, nije smak sveta. To bi trebalo samo da vas ohrabri da se uprkos beloj radi i njenim odlukama, izborite za naklonost svoje drage osobe.

 I na kraju krajeva, šta zna jedna bela rada? Od vas sve zavisi…

Valentine%20Daisy%20kraj