Prvi SEE Gaming Business Forum: The Game Changer

Prvi SEE Gaming Business Forum, pod pokroviteljstvom Uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srbije, održaće se onlajn 20. novembra 2020. godine sa početkom u 10h časova.

SEE Gaming Business Forum je prvi regionalni događaj koji se bavi svim poslovnim aspektima i interesnim sferama industrije igara na sreću, počevši od regulative, odgovornog priređivanja, poslovnih strategija, do primene tehnoloških rešenja, sa posebnim fokusom na tržište Jugoistočne Evrope.

Forum okuplja vodeća svetska i regionalna imena industrije, regulatorna tela i tehnološke kompanije. Pored predstavnika Uprave za igre na sreću Republike Srbije, na konferenciji će govoriti i predstavnici Uprave za igre na sreću Malte i Evropske asocijacije priređivača za onlajn igre na sreću i klađenje (EGBA). Biće prisutni i svi poznati međunarodni i lokalni brendovi, operateri i tehnološke kompanije poput: Betagy, MaxBet, GVC, Sportingbet, Betsson, ElBet, Push Gaming, Relax Gaming, AskGamblers, Blinking, WM Equity Partners itd.

O značaju tehnologije u razvoju savremenih rešenja i platformi za igre na sreću, kao i pristupu u razvoju prilagođenih rešenja prema svakom posebnom tržištu, govoriće Nikola Perić, direktor kompanije Betagy.

Važan preduslov uspeha u ovom poslu je upotreba najsavremenije tehnologije i konstantno unapređenje proizvoda, ali – najvažnije jeste dobra analiza tržišta na koje izlazimo i prilagođavanje razvoja platforme prema svakom tržištu. To je ono što je ostvarilo uspeh u našem dosadašnjem poslovanju na drugim tržištima i što ćemo nastaviti da primenjujemo u svakom novom poslovnom izazovu, a prvi sledeći je platforma „Victory” koja se kreira za tržište Srbije. Stoga mi je veoma drago što je na forumu pokriven i ovaj veoma važan segment upotrebe tehnologije”, rekao je gospodin Perić.

Ovaj događaj je idealna prilika za razmenu mišljenja između svih interesnih grupa industrije igara na sreću, online i land-based priređivača, regionalnih regulatornih tela i asocijacija, konsultanata, kompanijama koje se bave razvojem igara i softverskih rešenja, KYC rešenja, kako bi razgovarali o pravnim okvirima, poslovnim i tehnološkim izazovima, kao i budućim trendovima na ovom dinamičnom i zahtevnom tržištu.

Za više detalјa i registraciju posetite www.seegamingforum.com. Broj mesta je ograničen.

Konferenciju organizuje New Angles Consulting kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih konferencija, kao i savetovanje u oblasti marketinga i razvoja poslovanja.