popijte pivo bilo kada

Popijte pivo bilo kada

Direktno na vašem telefonu

51. Sabor trubača u Guči je počeo ove nedelje i očekuje se da svi ljubitelji dobrog zvuka trube, ali i piva, budu ove nedelje u Guči. Ali šta da radite da biste se uklopili u sredinu ako niste ljubitelj piva?

Ako niste ljubitelj ovog, najčešće muškog, napitka od ječma može vam se desiti jedna čudna situacija – da vas svi ispitivački gledaju, jer ne pijete pivo. U ovoj situaciji, ne vredi vam da objašnjavate kako vam se ne sviđa ukus, ne volite gorčinu, „jako” vam je piće, ne pijete alkohol uopšte, vozite… Kako god da okrenete, bićete malo čudni.

Ali postoji rešenje i za ovu situaciju – iBeer aplikacija za iPhone i Android telefone. Ova aplikacija vam neće pomoći da zavolite pivo. Ona će jednostavno pomoći da se lakše uklopite u društvo tako što će simulirati čašu piva!

Po pokretanju iBeer aplikacije, pritisnite crveni taster na ekranu da vam se čaša dopuni. Onda vam preostaje samo da nagnete telefon sa ekranom okrenutim ka vašim prijateljima i „ispijete” čašu do dna. Kada ispijete čašu, ako ste je brzo ispili, ekran će „pući” kao da ste razbili čašu. Naravno, nakon svakog ispijanja, umesto vas, telefon će ispustiti karakterističan zvuk zadovoljnog ljubitelja piva, čime ćete se u potpunosti uklopiti u okolinu.

Iako je ovo samo aplikacija i simulacija ispijanja piva, nemojte od nje očekivati da vam pomogne uvek da se uklopite. Predlažemo da je koristite u društvu koje je već u dobrom „raspoloženju”, pa neće primećivati razliku između čaše piva i vašeg telefona.

Obavezno preporučujemo: Ukoliko vozite, nikako nemojte konzumirati alkohol u bilo kojoj količini. Sačuvajte sebe i druge.

[appbox googleplay com.hottrix.ibeerfree]

[appbox appstore 475905823]