dvadeset minuta samo za sebe 151

Dvadeset minuta samo za sebe

Mali pokretači zadovoljstva

Kada ljudi pomisle šta bi sve mogli da urade za 20 minuta, prvo što im padne na um jeste da je to nedovoljno vremena da ugode sebi na pravi način. Ali znate kako kažu, za osećaj životnog zadovoljstva nekad je dovoljno i tih 20 munuta…

Nekada je potrebno da nas neko malo „pogura”, kada se isključimo iz svakodnevnice zbog velikog broja obaveza, ali možemo i sami da nađemo pokretače za odličan osećaj! Zato probajte da odvojite:

5 minuta za bolje raspoloženje

Probudio vas je lavež komšijskog psa u šest ujutru i to vikendom ili ste se posvađali sa partnerom? Ništa zato. Muzika leči sve. Pustite svoju omiljenu pesmu i đuskajte dok vas noge ne zabole. Poboljšaćete cirkulaciju celog tela plus noge će vam izgledati ubistveno!

5 minuta za seks na brzaka

Konačni svi znamo da maženje i seksanje nam donosi uživanciju, lepotu i zadovoljstvo. Strasno se prilbijte uz partnera i intenzivno se ljubite, jer time pokrećete 38 mišića u ustima i na licu, a pokrenućete i njegovu „reketu” koja će da vas lansira visoko. Sve ima svoje čari, pa čak i kada kratko, ali eksplozivno traje!

5 minuta za uživanje u čokoladi

Nije greh ako sebi priredite njeno veličanstvo slatkoće nad svim slatkoćama, čokoladu! Podrazumeva se da ste se prethodno iskakale uz muziku i seksale sa partnerom, jer koja kalorija više neće da škodi. Uživajte u ovoj poslastici sa merom i polako ostavite da vam se svaka kockica čokolade otopi u ustima..mm.. to je pravi užitak!

5 minuta za svog ljubimca

Bilo da imate mačku, psa, hrčka, zeca ili ribice, odvojite uvek pet minuta samo da ih češkate, mazite ili gledate. Osobe koje imaju žvotinje pored sebe su mnogo srećnije, opuštenije i staloženije. A ljubimci, mali lopovi, gotovo uvek nekako pronađu foru da nam izmame osmeh sa lica, dok izvode svoje ludorije samo zbog nas.

Foto: publicdomainpictures