najneodgovorniji otac na svetu 413

Najneodgovorniji otac na svetu

Napravio vanbračno petnaesto dete

Džejmi Kaming, tridesetčetvorogodišnji Britanac, uskoro će dobiti petnaesto dete sa jednom od svojih mnogobrojnih ljubavnica…

Mladić je šokirao javnost svojim postupcima, jer on doslovno-poljubi, pa ostavi! Kako zavede koju devojku, oplodi je, a potom ostavi bez ikakve odgovornosti.

Majka, plodnog mladića je ogorčena brojnim avanturama svoga sina i moli ga da se smiri, skrasi i preuzme odgovornost za svoju decu. Ona ističe da bi njen sin trebalo da se zaposli i materijalno obezbedi potomstvo. „Volim svoga sina i svoju unučad, ali smatram da je vreme da se uozbilji i postane pravi roditelj.”

Džejmi se oprobao u mnogim zanimanjima, od konobarisanja do prodaje osiguranja, ali se nigde nije zadržao.

Prvo dete je dobio 1995.godine. Njegova porodica je očekivala da će se par venčati. Čim se beba rodila, Džejmi je napustio svoju devojku i započeo vezu sa njenom rođakom.

Sve devojke koje je mladić osvajao navode da je on bio izuzetno slatkorečiv i romantičan. Ni jedna nije slutila da je imao burnu prošlost i mnogo, mnogo dece.

Vest o neodgovornom ocu odjeknula je u britanskim medijima, kada je poslednja žena slučajno saznala za sve njegove avanture i neodgovorno ponašanje. Žena danas traži izdržavanje za njihovog tek rođenog sina.

Kako trenutno stoje stvari Džejmiju se crno piše. On je čovek sa velikim problemom, koji je možda i razumljiv, ako prevedemo njegovo prezime – „Kaming”.

Foto: publicdomainpictures