alkohol

Nazdravite kod čika Zube

Teksaški zubar služi alkoholna pića

Pacijenti jednog teksaškog zubara pijuckaju vino i pivo kako bi se opustili pre zubarske intervencije…

Odlazak kod zubara je za većinu nas nemila obaveza. Sama pomisao na zvuk popravke zuba je zastrašujuća i dovoljna da obeshrabri pacijenta. Imajući to u vidu, zubar iz Teksasa Klint Hercog je osmislio kako da opusti pacijente i da im učini boravak u ordinaciji prijatnijim.

Svi koji dođu u ordinaciju gospodina Hercoga mogu da biraju da li bi da nazdrave uz čašu vina ili piva, prenosi Dejli Mejl. Pored alkoholnog napitka, pacijente očekuje i besplatno beljenje zuba, a nakon intervencije dostupno je i opuštanje uz TV program.

Moguće je da su i sami pacijenti ponekad dolazili na ideju da popiju jednu ljutu kako bi smirili nervozu. Doktor Hercog je to prepoznao, pa je služeći alkohol, učinio svoju ordinaciju popularnom.

U jednom od prošlih brojeva Looker Weekly-ja mogli ste da pročitate koji metod je upotrebila nemačka zubarka. Naime, doktorka Klarkovski se odlučila za duboki dekolte, koji, kako kaže, na pacijente deluje poput anestetika.

Širok osmeh biserno belih zuba je najlepši ukras svakog lica. Bez obzira na to što znamo koliko je bitno zdravlje zuba, mnogi od nas izbegavaju odlazak kod zubara. Stomatolozi su svesni svoje „nepopularnosti”, pa zato i ne čudi što se neki od njih odlučuju za nesvakidašnje marketinške trikove.

Potezi ovih domišljatih zubara se jednima mogu učinit simpatičnim, a drugima čudnim i nedopustivim. Ipak, interesantno je to što su se ovo dvoje kolega, sa različitih krajeva sveta, odlučili za metode koje su privlačnije muškoj populaciji. Zar ne bi bio san svakog muškarca da mu pivo posluži dekoltirana zubarka?

Foto: Tijana Janković