amerikanka doji sina i supruga 540

Amerikanka doji sina i supruga

I tata bi sine

Često čujemo priče o ljudima koji preteraju u svojim namerama i postupcima, pa tako mislimo da više ništa ne može da nas iznenadi. Međutim, jedna Amerikanka je ipak uspela da šokira javnost. Naime, ona doji svog sina, ali ni njen muž ne ostaje gladan…

Amerikanka čudnog „hobija” ima dva sina, od dvanaest i trinaest godina, i divnog supruga. I sve bi ličilo na divnu i idiličnu sliku srećne američke porodice, samo kada bi prestala da doji svog mlađeg sina i supruga!

Bliskoj familiji i prijateljima ove dojilje je veoma neprijatno kada dođu u goste na večeru. Gosti se nelagodno osećaju u prisustvu žene koja doji svog sina ispruženog na sofi. Kako tvrde izvori, sestra njenog muža se čak obratila psiholozima za savet i stručnu pomoć. Požalila se, takođe, da su druga deca saznala za ovaj neobičan ispad, pa su njeni sinovi izloženi neprijatnim šalama u školi. Da stvar bude još komplikovanija, jednom prilikom kada je vraćala bratiće iz škole kući, zatekla je svog rođenog brata poput bebe u naručju supruge kako ga doji. Žena je ostala zatečena i nije znala gde da gleda od sramote, a snaja je samo prozborila „kako je njen suprug zadobio kijavicu i kako će mu dojenje olakšati disanje”.

Ne sumnjamo da se i suprug postideo što ga je sestra uhvatila na delu, ali njegova supruga je poprilično hladna po tom pitanju i ne shvata zašto se ljudi osećaju bezveze kada su u društvu njene porodice.