ID 100147715

Koji je vaš ljubavni scenario?

Nemaju svi tu sreću ili priliku da šetaju rame uz rame sa filmskim velikanima, dele osmehe i autograme, osvajaju nagrade, šepure se pred kamerama i glume trenutke u kojima ti srce stane od naleta romantike. Ali, neki su možda doživeli ljubavne momente, koji kao da su pod rediteljskom palicom preneseni u realnost.

Savršeno darivanje, ljubav i pažnja koju poklanjamo i dobijamo od partnera, čini da se svaki pojedinac oseti ispunjeno i srećno kao da je na samom vrhu sveta. Pored toga što je svako od nas doživeo drage momente sa slatkim i otkačenim gestovima, da li ste nekada doživeli pravi ljubavni scenario?

Scenario broj 1

Ljubavni par je na sastanku i zaista se lepo provodi i osmehuje. U jednom trenutku u predivnom parku ili ispred neke od čuvenih znamenitosti poznatog grada, momak kleči i pita svoju izabranicu da se uda za njega. Kao da ovo nije dovoljno romantike, ubrzo potom kiša počinje da pada a devojka iako mokra, nikada nije izgledale lepše a muškarac počinje da igra!

Scenario broj 2

Devojka dolazi kod svog dečka na večeru. Već na samom pragu čuje seksi džez muziku, pogled joj privlače sveće a miris klope (koju je on lično spremio) širi se preko dnevne sobe i poziva na večeru. Posle večere, sledi dezert, koji će pored divnog ukusa, da im posluži i kao predigra. Nešto u fazonu „Devet i po nedelja“ ali sa manje klope.

Scenario broj 3

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Muškarac dobija odličnu ponudu za posao, s stim što je neophodno da se preseli u inostranstvo. Naravno, poziva svoju draganu da krene sa njim ali ona ne želi da napusti svoj grad zbog posla, škole, prijatelja. Momak skrhan i utučen čeka poziv za let u Englesku, odjednom čuje svoju devojku koja ga doziva, gurajući putnike kako bi mu rekla da je shvatila da će zbog njega da ide na kraj sveta. Tu sledi onaj filmski poljubac!

Scenario broj 4

Devojka dobija odličan posao i poziciju u poznatoj firmi. Tu upoznaje misterioznog i seksi kolegu sa kojim mora da sarađuje. Oboje su slobodni ali stalno neke prepreke narušavaju početak ljubavne priče. Jedne letnje večeri, na proslavi veride zajedničkog kolege sa posla, misteriozni muškarac prilazi svojoj koleginici i izjavljuje joj ljubav a ona ne može da zaustavi suze od sreće.

Ovu su samo neki, od najviđenijih ljubavnih momenata iz brojnih filmova u kojima je prikazano kako to izgleda kada je neko super poseban.

Mi vas sada pitamo, iako zvuče neverovatno, da li ste ikada proživeli sličan ljubavni scenario?

foto:freedigitalphotos.net