Istina o neprežaljenoj ljubavi

Kako da sačuvamo radost u vezi?

U zaljubljenosti sve je lepo, nestvarno i imamo utisak da lebdimo. Svi nam govore da blistamo. Međutim, prelazak iz zaljubljenosti u ljubav, donosi realnost iz koje mnogi žele da pobegnu. Ali, ako jednom odustanete i pobegnete, činićete to čitavog života.

Jedna od najčešćih grešaka parova jesu retki izlasci i neviđanje sa prijateljima. Ipak, izlascima ćete čuvati mladost i vedrinu. Bićete pozitivni i ukoliko redovno viđate ljude koje volite. Javna mesta puna razgovora, muzike, sa lepom atmosferom, daće vam puno energije i podsetiće vas na prve susrete.

U odnosu, često, zaboravimo ko smo. Sve ono što nas je činilo srećnima pre partnera, u ljubavi nam postaje nebitno. Ipak, da bismo voleli moramo da čuvamo sve svoje ljubavi- roditelje, braću, sestre, prijatelje, sve svoje odluke, aktivnosti, interesovanja…. pa čak i da su nam neke od njih donele teškoću. Voleti i poštovati sebe, ključ je svakog, pa i ljubavnog uspeha.

Mnogi sa ostvarenjem odnosa prestaju da se trude. Ne vode računa niti o fizičkom izgledu, niti o duhovnom rastu. Neki drugi se fokusiraju samo na fizički izgled, dok treći samo na nematerijalne vrednosti. Zaboravljaju na osmeh, pa i partnerski odnos, nežne reči, dodire…, jer su dostigli svoj cilj. Ipak, da bismo voleli svim srcem, iskreno, jako i radosno, potrebno je da težimo celovitosti.

Svakog dana negujte svoju individualnost i sve ono što volite. Ne zaboravite na svoje snove, jer donose radost i osećaj da ste živi. Veoma je bitno da se sebi dopadate. Zadovoljni sobom, znaćete da čuvate radost u vezi.

foto:freedigitalphotos.net