ID 100351941

Ovako se uživa u beogradskoj zimi

Nakon uređenja doma, spremanje trpeze i kolača, kićenje jelki i kupovine poklona, došlo je vreme da se opustite. Ugodite sebi ovih dana i uživajte u zimskim večerima.

Opuštanje kod kuće

Iako mnogi od nas imaju zamerki na zimu i hladna zimska jutra, kada bolje pogledate, nije zima tako loša. U slučaju da ste te sreće da imate slobodne dane posle praznike, iskoristite ih na najbolji način. Najbolje opuštanje jeste kod kuće. U slučaju da pomislite da ste lenji, neka ste lenji. Zaslužili ste, nakon priprema za proslavu praznika. Čaj od kamilice, topla kupka, slatki razgovori sa voljenom osobom, dobar film i miris aromatične sveće je sve što vam je potrebno.

Sajam knjiga u Domu Sindikata

Više volite da ste u pokretu? Onda je za vas idealna prilika da prošetate do Doma Sindikata i posetite Božićni sajam knjiga. Svake godine, ponuda brojnih izlagača je sve bogatija i bolja pa tako ne čudi veliki broj posetilaca. Kupci mogu da pazare naslove sa popustima i do 50% a od naslova se nađe za svakoga po nešto. Sajam traje do 17. januara.

Vreme je za zatezanje mišića

Nova godina je bila u znaku lepih poklona ali i mrsne klope i slatkih zalogajčića. Ne dozvolite da se zalepe za vaš struk, nego se brže bolje raspitajte za mesečni kurs pilatesa, joge ili teretane. Ako ne znate odakle da počnete, možete da prečešljate sajtove za grupnu kupovinu i pritom još uštedite.

Koncertna proslava Marčelovog rođendana

Rasploženi za dobar koncert i odličnu atmosferu? Savršen izbor je koncert Marčela koji je zakazan 21. januara u Bitefartcafe-u. Sa početkom u 22h, počinje proslava 33. rođendana ovog taletovanog muzičara u intimnoj atmosferi, na bini sa Napetim Quintetom. Ulaznice se mogu pazariti po ceni od 600 dinara na prodajnim mestima Eventima i DD Tickets-a.

La Petite Cantine –  Francuska u Beogradu

Ako odlučite da se prošetate najlepšim delom Dorćola, i zateknete se u Dobračinoj ulici, stvorićete se ispred privlačne i magične francuske pekare „La Petite Cantine“. Ukusi francuskog peciva, sendviča i poslastica će vas naterati da budete stalni gost na ovoj adresi. Večernji sati su idealni za autentične kolače sa jabukama ili pužiće sa suvim grožđem, baš onakve kakve biste njupali u Parizu.

foto: freedigitalphotos.net