biraju nas oni koje zelimo 359

Biraju nas oni koje želimo

Ljubavna veza je naše ogledalo

Često mislimo da su neke naše ljubavi bile čista slučajnost. Ipak istina je drugačija. Nije retkost da na ljubav gledamo kao na posebno biće koje nas obuzima, napada i to često bez naše volje. Trebalo bi da shvatimo da ljubav nije individua, već deo naše ličnosti. Upravo zato, naš duh i sve ono što jesmo, ili nismo, bira partnera.

Nekoga privlače vrline, a nekoga baš mane, koje kod mnogih nailaze na osuđivanje…Određeni fizički izgled od mnogih protumačen kao neprivlačan nesklad, za druge može da bude veoma dopadljiv. Isto tako i savršenstvo za mnoge veoma privlačno, za druge može da bude odbojno.

Većina traži nešto svoje u partneru. Nije retkost da kod drugih prepoznajemo osobine koje čuče i u nama, ali nemamo hrabrosti da ih ispoljimo. Ponekad u drugoj polovini tražimo baš ono što nam nedostaje, poput živahnosti, optimizma, energije, a možda baš i potpunog mira, što je karakteristično za one ljude, koji često nailaze na lični haos.

Ponekad nas kod partnera privuče izgled, a katkad i samo pogled, koji svakako da predstavlja ogledalo duše po čemu i prepoznajemo onu koja nam je bliska.

Često osobe koje su mirnijeg karaktera,  a ipak pune energije koju nemaju hrabrosti da pokažu, potražiće osobu koja se bavi javnim poslom. Partner jednostavno mora u nečemu da se ističe. Bitno je da svojim kvalitetima privlači pažnju gde god da se nalazi.

Osobe koje su bučnije, nemirnijeg duha, tražiće nekog koji je u potpunoj harmoniji.Jednostavno više im prija da sa nekim popričaju u miru i da pored sebe imaju glas razuma kada im on ponestane. Mirne osobe, često ne toliko primetne u javnosti, veoma su potrebne pa i zapažene od strane onih koji su primećeni gde god da se nalaze.

Ponekad u partneru tražimo baš sve to što jesmo. Za život po meri nekima je potreban još jedan njima sličan. Ako uživaju u svakom momentu i sjajno se zabavljaju u dvoje, veća sreća im nije potrebna.

Ono što je bitno za sve žene, bile one mirnije ili ne, jeste da osete da su bitne svom muškarcu. Takođe je važno da partner ne bude škrt na lepim rečima i komplimentima.

Muškarci bi voleli kada bi dame manje preterivale u svojoj potrebi da zadive okolinu, pa i njih, samo svojim izgledom, kada bi bile manje kritične i dozvolile da On bude muškarac po meri.

U životu privlačimo one ljude sa kojima imamo dosta sličnosti, kao i one sa osobinama kojima težimo.  Ako želimo vezu punu bure to ćemo i dobiti. Mir, svakako da je moguće da dobijemo u odnosu, ako se za njega iskreno odlučimo.

Foto: photostock @ FreeDigitalPhotos.net