WW84 14304r JPEG 1900

U BIOSKOPE JE STIGLA HEROINA ČUDESNA ŽENA 1984


Najiščekivaniji film sezone od četvrtka, 24. decembra u bioskopima

Nakon višemesečnog čekanja, jedan od najvećih blokbastera svih vremena, stiže u bioskope taman uoči novogodišnjih praznika i to u najprestižnijim, 4DX i 3D bioskopskim formatima.

Fantastična Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine, koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena. I ovaj nastavak je režirala Pati Dženkins.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka.
Radi se o potpuno novom ostvaranju Čudesne Žene. Sudbina sveta je ponovo u opasnosti, a Gal Gadot moraće da skupi svu svoju mudrost, snagu i hrabrost kako bi spasila čovečanstvo od okruženja koje je sam čovek stvorio.


Zanimljivost sa snimanja je da su žene na setu morale da savladaju poligon sa preprekama, pokažu svoje gimnastičke veštine i prođu plivački test kako bi postale Amazonke u filmu ČUDESNA ŽENA 1984.


ČUDESNA ŽENA 1984 nije samo još jedan film o superjunakinji, to je film koji donosi radnju u kome je ova superjunakinja tretirana sa dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje.

Možemo reći da se radi o zaista pravom filmu koji osnažuje žene!


Sa rediteljkom Peti Dženkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu ćemo gledati i Kris Pajna, Kristen Vig kao Barbara (Čita) , Pedra Paskala, Robina Rajta i Koni Nilsen.
Ulaznice za film Wonder Woman 1984 su već u prodaji na blagajnama bioskopa ili online, a film možete da pogledate u najprestižnijim 4DX, 3D i 2D bioskopskim formatima.