132191534 199571841897264 7465700387864249962 o

Najlepšom čestitkom osvojite članarinu za radionicu na engleskom

Kreativni konkurs za decu od 5 do 11 godina traje do 31. decembra na Instagram profilu Walkie-TalKIDS

Ukoliko vaši najmlađi vole kreativne aktivnosti, a pri tom žele da nauče i engleski kao strani jezik, sada je idealna prilika za to, jer su iz online kreativna radionice Walkie-TalKIDS raspisali nagradni konkurs na temu “Najlepša novogodišnja čestitka”. Najuspešniji radovi koju budi pristigli biće nagrađeni: prvo mesto članarinom za januar mesec, a drugo i treće popustom od 50 odsto na članarinu za mesec januar.

Walkie-TalKIDS je online kreativna radionica koja ima originalni i interaktivni princip razvijanja umetničko-motoričkih sposobnosti kod dece uzrasta od 5 do 11 godina. Vođenje je na engleskom jeziku, a strana terminologija je prilagođena deci ovog uzrasta, pa je oni lako uče.

Kroz crtanje, slikanje, kreiranje izuzetno simpatičnih radova, i kroz konverzaciju, tokom časa, deca usvajaju nova znanja i reči iz engleskog jezika.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner
diplomirani filolog Opšte lingvistike Milica Georgijević iz Walkie-TalKIDS kreativne radionice na engleskom jeziku.

Walkie-TalKIDS nastavu vodi Milica Georgijević – diplomirani filolog Opšte lingvistike, sa velikim pedagoškim, umetničkim i muzičkim iskustvom.

Više o konkursu i samoj online kreativnoj radionici na engleskom jeziku saznajte na Instagram profilu Walkie-TalKIDS gde se konkurs i održava.