BIG LITTLE LIES

PREMIJERA DRUGE SEZONE HBO SERIJE

OD 10. JUNA NA HBO GO-u I HBO-u

RIS VIDERSPUN, NIKOL KIDMAN, ŠAJLIN VUDLI, LORA DERN, ZOI KRAVIC I MERIL STRIP U GLAVNIM ULOGAMA

Hit HBO serija „Nevine laži“(Big Little Lies) vraća se sa drugom sezonom 10. juna, kada će prva epizoda doći u HBO GOponudu. Istog dana gledaoce očekuje premijera na HBO kanalu u 20.00h, a nova epizoda će biti emitovana u istom terminu svakog ponedeljka, kada će postati dostupna i na HBO GO-u.

Na površini, u mirnom primorskom gradiću Monterej, u Kaliforniji, sve izgleda kao nekad. Majke su i dalje preterano brižne, muževi im pružaju podršku, deca su još uvek preslatka, a kuće su podjednako lepe. Ali na veče školske humanitarne priredbe sve to se promenilo, ostavljajući celu zajednicu u neznanju, dok se Madlin, Selest, Džejn, Renata i Boni – “Petorka iz Montereja” – zbližavaju u pokušaju da ponovo izgrade svoje porušene živote. Nova sezona istražuje opasnost laži, izdržljivost prijateljstva, krhkost braka i, naravno, surovost zdravog roditeljstva. Brakovi će biti ugroženi, odanosti će izbledeti… a na pomolu će biti novo emotivno i fizičko povređivanje.

Druga sezona imaće sedam epizoda, a glavnim junakinjama koje tumače Ris Viderspun, Nikol Kidman, Šajlin Vudli, Lora Dern i Zoi Kravic pridružiće se i trostruka dobitnica Oskara Meril Strip u ulozi Selestine svekrve Meri Luiz. U ulogama muževa ponovo se pojavljuju Adam Skot, Džejms Taper i Džefri Nordling. 

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Seriju je kreirao Dejvid E. Keli, a zasnovana je na romanu Lijen Morijarti. Režiju potpisuje Andrea Arnold, a izvršni producenti su Nikol Kidman, Ris Viderspun, Dejvid E. Keli, Andrea Arnold, Žan Mark Vale, Bruna Papandrea, Per Sari, Greg Finberg, Nejtan Ros i Lijen Morijarti.

Prva sezona „Nevinih laži“ je dobila sve pohvale kritičara i brojne nagrade, uključujući 8 Emija i 4 Zlatna globusa.