Film Box
Film Dnevnik opijanja

FilmBox: Spemite kokice! Fenomenalni filmovi biće na ekranu ove nedelje!

Dnevnik opijanja, Operater i Na pogrešnom putu na FilmBox-u

U svetu filmske umetnosti, ova nedelja donosi niz nezaboravnih ostvarenja koja će vas povesti na uzbudljivo putovanje kroz različite sadržaje, ali i emocije. Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku vam predlažemo samo neke od filmova koje tokom ove sedmice možete pogledati na omiljenim FilmBox kanalima.

Da li uživate u avanturističkim filmovima? Ukoliko je odgovor potvrdan, onda definitivno morate pogledati delo„Dnevnik opijanja“. Krajem pedesetih godina prošlog veka, neuspeli pisac postaje radnik propalog časopisa u Portoriku, gde upada u kandže alkohola, postaje deo sumnjive šeme za eksploataciju zemljišta i zaljubljuje se u prelepu, ali verenu ženu. Film će se emitovati u četvrtak od 22.20h na kanalu FilmBox Extra. 

Akcija „Operater“ će vas zasigurno oduševiti, a to svakako možete proveriti u petak od 21h ukoliko uključite FilmBox Premium kanal. Kad neko otme ćerku i muža operaterke hitne službe, ona je primorana da izvršava naređenja kidnapera i da šalje sve policijske i vatrogasne jedinice na određene lokacije, gde ih čeka opšti haos. Ne znajući ko i zašto to radi, zna samo da će, bude li slušala naređenja, učestvovati u jednom od najvećih zločina u istoriji grada. Sledi trka sa vremenom i zastrašujući izbor: spasiti svoju porodicu ili čitav grad?

Kada se spoje dva žanra kao što su triler i kriminalistika, dobija se film „Na pogrešnom putu“ u kom su četvorica mladića u glavnim ulogama. Oni se upuštaju u rizičnu investiciju koja ih vodi u sukob sa mafijom. Da li će se izboriti sa njima i izvući iz zamke, saznaćete ako se u subotu od 21h udobno smestite i uključite FolmBox Stars kanal.