premijera komedije izgubljeni gr

Premijera komedije “IZGUBLJENI GRAD”

Fenomenalna komedija “IZGUBLJENI GRAD” (THE LOST CITY) biti premijerno prikazana u utorak, 29. marta sa početkom od 20 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping center. Karte za premijeru su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama ovog bioskopa.

Neponovljiva glumačka ekipa predvođena simpatičnom i svima omiljenom Sandrom Bulok, zgodnim i šarmantnim Čeningom Tejtumom, talentovanim Danijelom Radklifom zabaviće vas u ovoj sjajnoj komediji, uz pregršt urnebesnih situacija koje se prosto moraju videti na velikom bioskopskom platnu.

Glumac kojeg ne treba posebno predstaviti, Bred Pit, osnažiće ovaj nesvakidašnji trio i to u originalnoj ulozi koju ćete verovatno dugo pamtiti i koja će vam nakon odgledanog filma još dugo zadržati osmeh na licu.

Od 31. marta film će se prikazivati u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand Niš, Vilin Grad Niš,  Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), LM (Šabac), Dom kulture Stevan Mokranjac (Negotin), Kulturni centar Gornji Milanovac, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

e51a2647 1c3b 4a73 8c3c f8f030ea12b1 3c59f5ce b2de 43dd bbf4 47a9a58cb786 25bf3be7 a485 4b0d aac5 a499eb55b86b

Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deš. ” Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Radklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase. Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživeo i pronašao drevno blago pre nego što zauvek bude izgubljeno.