Spektakularno okupljanje domaćih gitarista

Gitarski velikani i Rok Bulevar na zajedničkom koncertu

Nesvakidašnji akustični rock jam session u kome će učešće uzeti gitarski doajeni, a nakon koga će se održati celovečernji nastup grupe Rok Bulevar biće održan 1. februara od 21h u klubu Atom…

Uz besplatan ulaz svi posetioci imaće nesvakidašnju priliku da na jednom mestu vide poznate gitariste kao što su Bata Kostić (ex-YU Grupa), Vidoja Božinović Džindžer (Riblja čorba), Emir Hot iz Tuzle, Vojislav Đukić Koki (S vremena na vreme), Dean Clea (Osmi putnik), Nemanja Savić (Atlantida, Neverne Bebe) i Marko Vidojević Vidi (Rok bulevar), uz još nekoliko gostiju čija imena nisu otkrivena.

Od 23 časa uslediće koncert grupe Rok Bulevar koja nastavlja da promoviše debi album “Rokenrol je živ” objavljen pod etiketom One Records.

“Čast mi je što ći imati priliku da nastupim sa takvim muzičkim velikanima, i veoma mi je drago što su se svi oni odazvali ovom rokenrol spektaklu. Nadamo se odličnom jam sessionu i isto tako dobroj svirci, i naravno dobrom odzivu ljudi, jer se ne događa često da se ovakva rokenrol ekipa okupi na jednom mestu”, nije krio oduševljenje lider grupe Rok Bulevar – Marko Vidojević Vidi.

Posle ovog koncerta Rok Bulevar nastavlja turneju u Inđiji, Boru, Šapcu, Pančevu, zatim sledi mini turneja u Bosni i Hercegovini koja će obuhvatiti nastupe u Sarajevu, Kaknju i Tuzli, a nakon ovih nastupa zasviraće u Lazarevcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu i mnogim drugim gradovima širom Srbije.

Intervju: lider grupe Rok Bulevar – Marko Vidojević Vidi