Gvido BG3

Velika novogodišnja akcija: Dani dobre knjige

Holandski pisac i istoričar Gvido van Hengel otvorio je manifestaciju Dani dobre knjige, koju organizuju Izdavačko preduzeće Clio i knjižare Kosmos. Jedan od posetilaca čije će ime biti svečano izvučeno i objavljeno 31. decembra, na zatvaranju manifestacije, dobiće na poklon po jedan primerak naslova iz čitave produkcije IP Clio u 2022. godini.

Na otvaranju manifestacije Danai dobre knjige, koja će trajati do 31. decembra u Kosmos knjižarama, Gvido van Hengel je potpisivao svoju knjigu VIDOVNJACI i razgovorao sa čitaocima o nizozemskoj literaturi. U tome mu se pridružila i Jelica Novaković, prevoditeljica, profesorka nizozemskog jezika i koautorka knjige Posledice jednog pucnja.

Knjige koje volite i cenite, nalaze se na dva mesta u Beogradu – u knjižarama Kosmos u Knez Mihajlovoj 18 i Bulevaru kralja Aleksandra 72, od 14. do 31. decembra!

Pored svakodnevnog Srećnog sata, kad će kupci imati popust 40% na redovnu cenu, akcija I poklon i popust i Tri za 999 ili Dve za 499,  posetioci ovih knjižara moći će da učestvuju u NAGRADNOJ IGRI. Jedan od posetilaca čije će ime biti svečano izvučeno i objavljeno 31. decembra, na zatvaranju manifestacije, dobiće na poklon po jedan primerak naslova iz čitave produkcije IP Clio u 2022. godini.