vlatko

Vlatko Stefanovski Trio

Sreda je dobro poznata kao salsa veče, dok u četvrtak, 22. avgusta na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a na Kalemegdanu nastupa Vlatko Stefanovski Trio. Makao svira u petak, a Perpetuum Mobile u subotu.

Večeras, 21. avgusta od 22h u BitefArtCafe-u je salsa veče, kada je ulaz 100 dinara (osim za nosioce članske karte Timbao). Mnoge će obradovati nastup Vlatko Stefanovski Tria, koji će biti održan u četvrtak, 22. avgusta od 22h.  Poznati gitarista dolazi  sa Dejanom Milosavljevićem na bubnjevima i Gojkom Maksimovićem na bas gitari.

Publika će imati zadovoljstvo da čuje presek svega što je Vlatko radio u poslednjih tridesetak godina – njegove najvće hitove, filmsku muziku, obrade makedonskih tradicionala, i sve čega se u trenutku sete. Program tria je prilično otvoren, i često ga kreiraju na licu mesta, u zavisnosti od atmosfere i raspoloženja publike.

Cena u karata u pretprodaji za koncert Vlatko Stefanovski Trio su:  gornji deo kluba (bliže bini) 1200 rsd, a donji deo kluba (dalje od bine) 800 rsd. Karte se mogu kupiti svaki dan od 10-22h u prostoru kluba (Summer Stage BitefArtCafe, Mali Kalemegdan 2, teniski tereni).

U petka, 23. avgusta od 23h na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a nastupaće Makao, a u subotu, 24. avgusta od 23:45h Perpetuum Mobile.