Screen shot 2014 04 04 at 10.14.34

Potraga za ljubimcima Šmekerima

Nakon potrage za ljubimcima Šmekerima u Vojvodini i Šumadiji, novo odredište Šmekerica izbora je Beograd. U shopping centru Delta City, u subotu, 5. aprila, od 15 sati, odmeriće snage pravi gradski šmekeri.

Kao i do sada, Šmekera ili Šmekerušu tražiće se među rasnim i nerasnim psima, različitih veličina, boja i naravno karaktera.

Za glavnu titulu Šmekera i Šmekeruše 2014 ljubimci će se fotografisati u posebno dizajniranom Šmekerica kabrioletu. Sve fotografije će posle događaja biti postavljene na Facebook stranici Dog&Style, kada počinje glasanje za finaliste iz Beograda i traje narednih mesec dana. Kao i u prethodnim gradovima, mesta u finalu ima za tri psa iz Beograda.

“Šmekerica contest” je izbor za zaštitno lice – ljubimca koji će se kao pobednik takmičenja iz ukupno šest gradova Srbije, naći na pakovanju nove linije hrane za pse Dog&Style, Veterinarskog zavoda Subotica. Akcija je namenjena svim psima – rasnim, bez rase, mladim, starim, različitih veličina, karaktera i izgleda.

Pored dobre zabave za ljubimce i vlasnike, na samom događaju biće dodeljeno i 15 nagrada u zabavnim kategorijama, a za svakog učesnika Dog&Style pripremio je ukusne poklone u vidu svoje stajliš hrane za pse. Čitava manifestacija u svim gradovima Srbije propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama.