krokodil progutao mobilni
krokodil progutao mobilni

Krokodil progutao mobilni

Incident u Ukrajni

Ako se sećate Kapetana Kuke iz crtaća Petar Pan, kojeg kroz ceo crtani film juri simpatični krokodil kako bi ga smazao, a na kraju je mogao samo da dobije sat, koji je završio u krokinom stomaku, iako je ovaj želeo celog Kapetana. Krokodil u Ukrajni nije dobio sat, ali je zato mobilni telefon završio u njegovom stomaku….

Kako je uspeo da proguta mobilni telefon? Ženka krokodila po imenu Gena, stara 14 godina nije imala sreće sa fotografisanjem. Naime, kada je žena po imenu Rimma Golovk poželela da uhvati trenutak i uslika Genu koja se nalazila u akvarijumu, istegla je ruku u trenutku kada je krokodil otvorio usta i mobilni je završio u ustima gmizavca. Kako tvrde izvori, radnici u prvom trenutku nisu poverovali u priču dotične gospođe, međutim kada se oglasilo zvono iz stomaka krokodila, ostali su bez reči i shvatili da se gospođa nije šalila sa njima. Od ovog incidenta krokodil odbija hranu i upao je u blagu depresiju. Gmizavac se ne oseća dobro, ne kreće se mnogo, pa čak i manje pliva nego obično. Veterinari budno prate stanje nesrećne životinje.

U slučaju da životinja ne izbaci prirodnim putem strano telo iz organizma, veterinari će morati da intervenišu kako bi spasili jadnu Gena – u. Nadajmo se da će uspeti u tome i da će Gena opet biti ona stara.

Foto: publicdomainpic