prva drustvena mreza za pse u evropi 565

Prva društvena mreža za pse u Evropi

SVET PASA

SVET PASA je prva društvena mreža za pse u Evropi i predstavlja savršeno mesto za sve ljubitelje i ponosne vlasnike pasa. Na ovom mestu su profili članova rezervisani za pse…

Pas je, kažu, čovekov najbolji prijatelj, a SVET PASA pruža jedinstvenu priliku da vlasnici, zajedno sa svojim ljubimcima, upoznaju nove drugare. Takođe, ovde možete da saznate sve što vas interesuje o ovoj vrsti životinja. U svakom trenutku su dostupne najnovije servisne informacije i vesti iz sveta pasa. Sajt zvanično počinje sa radom večeras, 14. septembra, u 20h.

SVET PASA je osmišljen po principu društvene mreže. Vlasnici kreiraju profil za svog psa, čime oni tj. njihovi ljubimci postaju članovi. Na taj način svaki pas ima svoj profil i „wall” (zid), kao i svoje fotogalerije i, naravno, drugare. Registrovani ljubimci mogu da komuniciraju sa drugima na mreži, tako što će im komentarisati slike i povezivati ih u srodstvo. Članovi mogu da razmenjuju poruke i preko privatnih poruka. Pored profila, vlasnici mogu za svoje pse da koriste i opciju Mali oglasi.

Pored druženja, zainteresovani mogu da saznaju sve što ih zanima o psima. SVET PASA omogućava svima, bilo da su to dugogodišnji ili budući vlasnici pasa, da čuju iskustva i savete drugih o odgoju pasa. Članovi mogu da se upoznaju sa svim priznatim rasama, zahvaljujući edukativnom sadržaju u sekciji „Rase pasa”. U ovoj sekciji je svaka rasa pasa detaljno opisana i prikazana fotografijom.

Rase pasa

SVET PASA pruža bogatu bazu neophodnih informacija kao što su: vesti, veterinari, odgajivačnice, petshop-ovi, frizeri, hoteli i taxi za pse. Najnovije vesti su dostupne svakodnevno. Takođe, SVET PASA redovno prati i izveštava o dešavanjima sa aktuelnih izložbi pasa.

Posebno bismo izdvojili sekciju „Udomi me” gde u saradnji sa udruženjima za zaštitu životinja i ljudima dobre volje udomljavamo pse.
Pretraga omogućava članovima da brzo i lako pronađu psa ili vlasnika.

Dizajn i opcije, koje su dostupne, jednostavne su za upotrebu i prilagođene su svakom korisniku. Članovi mogu da se registruju preko svog Facebook naloga.

Kreator sajta SVET PASA je tim kreativne radionice Web Operater: „Verujemo da će SVET PASA privući veliko interesovanje ljubitelja i vlasnika pasa. Bogat sadržaj i interaktivnost ove društvene mreže će učiniti da se svi članovi dobro zabave, informišu i druže.”

SVET PASA možete posetiti OVDE.  Sajt zvanično počinje sa radom večeras, 14. septembra, u 20h.