Klio Rijaliti EVENT Facebook pop

Klio rijaliti šou: Tajne slavnih u Srbiji

Klio rijaliti šou, kroz četiri debate, pokušaće da osvetli fenomen medijske slave i aktuelnih zvezda u Srbiji od 4. do 7. septembra sa početkom u 20h u Mikser Hausu.

 “Želimo javno da istražimo kome se divi publika u rijaliti programima, ko su zvezde u potrošačkom društvu, kako tabloidi i tabloidizovani mediji utiču na kreiranje ukusa i vrednosti i ko su uzori publike u Srbiji”, kažu organizatori debata.

Povod za organizovanje serije razgovora je knjiga Zvezde supermarket kulture: medijska slava u potrošačkom društvu dr Maje Vukadinović, u izdanju IP Clio.

Ova serija debata je samo prvi korak u saradnji između ove izdavačke kuće i Mikser House-a. Nakon uspostavljene “dijagnoze” savremenog srpskog društva, budući projekti će biti usmereni na dubinsko istraživanje navedenih fenomena, sa fokusom na preispitivanje alatki za privlačenje širokog auditorijuma koje su simbol konzumerizma i mogućnost njihovog korišćenja u cilju promocije kulturnih sadržaja.

U razgovorima učestvuju stručnjaci iz različitih oblasti, kao i akteri medijske scene u Srbiji, a pored publike u Mikser House, zahvaljujući video streaming-u biće omogućeno i internet korisnicima da u debati učestvuju online.

Program:

Sreda, 4. septembar

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Rijaliti šou i zvezde u Srbiji

Četvrtak, 5. septembar

Zvezde u potrošačkom društvu

Petak, 6. septembar

Zvezde i tabloidizacija medija u Srbiji

Subota 7. septembar

Medijske ličnosti kao uzori publike u Srbiji