1080x1080 1

Nova Vulkan akcija: Kupiš 2, čitaš 3 knjige

Uz besplatnu dostavu do 28. marta samo na sajtu www.vulkani.rs


Zaljubljenici u knjige, pasionirani čitaoci svih uzrasta, imaju mnogo razloga da ne propuste novu akcijuVulkan izdavaštva!


Od danas do 28. marta samo na sajtu 
www.vulkani.rs možete kupiti 3 knjige po ceni 2! Odlučite se za bilo koje tri knjige i najjeftiniju dobijate za dinar! Ova specijalna pogodnost odnosi se na sve naslove u izdanju Vulkana YA Vulkana i Vulkančića koji nisu u okviru drugih akcija na sajtu. Tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Budite brzi, posetite sajt Vulkan izdavaštva i prepustite se očaravajućem svetu knjiga. Priuštite sebi trenutke uživanja u najkvalitetnijim knjigama za sve uzraste ili odaberite najsavršeniji poklon za nekoga do koga vam je stalo.

Ne propustite mogućnost da po jedinstvenoj ceni nabavite bestseler bez premca, svetsku izdavačku senzaciju Klub ubistava četvrtkom. Roman Ričarda Ozmana donosi priču o četvoro neobičnih penzionera kojima su društvene igre mrske i preziru da pričaju o bolestima koje ih muče. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije.

Originalna radnja romana Makov rat: Šaman iz domena epske fantastike smeštena je u raskošni izmaštani svet. Glavna junakinja je ratno siroče. Ako želi da se izbavi iz blata u kojem je odrasla, ima samo dva puta. Prvi vodi preko kreveta odvratnog starca. Drugi kroz kapije najprestižnije vojne akademije u Sinegardu. Da bi sledila taj drugi put, Žin će učiniti sve što je u njenoj moći. I više od toga.

Ljubitelji zavodljivih i raskošnih romana, iskoristite mogućnost da u svoju kolekciju uvrstite roman autorke svetskih bestselera Eloize Džejms. Vojvoda je samo njen na svojim stranicama ispisuje priču o čoveku razapetom između logike i strasti, između svog uma i svojih snova. Vojvoda Vilijers će se naći na samoj ivici neprikladnosti. I tek kada bude branio čast žene koju voli, shvatiće da najveća opasnost ne leži u dvoboju, već u njegovom krevetu i srcu.

Knjiga Naučnici kao deca upoznaće mališane sa životima izvanrednih ljudi koji su svojim velikim dostignućima obeležili razvoj nauke u svetu. Najmlađi čitaoci imaće priliku da se inspirišu delima Stivena Hokinga, Templ Grandin, Nikole Tesle, Bendžamina Frenklina, Marije Kiri, Isaka Njutna i mnogih drugih i da saznaju kroz kakve su sve zgode i nezgode ovi naučnici prošli dok su bili deca.
 
U okviru edicije Tragovi, koju je Vulkan izdavaštvo posvetilo klasičnim delima srpske književnosti, objavljen je roman Rastka Petrovića Dan šesti. Osećanja glavnog junaka Stevana Papa-Katića, koji korača napred kroz razrušeni i dezintegrisani svet u fokusu su prvog dela knjige. U drugom delu, Stevan Papa-Katić živi u Americi, postao je paleontolog i priznati naučnik. Susret sa Mili(com), ženom koja će pomeriti njegov unutarnji svet, otkriće mu lice ljubavi.


* Akcija traje do 28. marta i odnosi se na sve naslove Vulkana YA Vulkana i Vulkančića koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama na sajtu.
** Akcija važi samo na sajtu www.vulkani.rs. Da biste kupili knjige po akcijskoj ceni, neophodno je da odaberete tri knjige sa sajta.
*** Tokom trajanja akcije dostava za svaku kupovinu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.