fbpx

Predstava After

U Velikoj sali Doma omladine Beograda, 20. marta sa početkom u 21h, biće izvedena predstava After, čiju režiju potpisuje Dragan Marinković. Pozorišna predstava After rađena je po motivima američkog filma After sex.

Reč je o dramediji, koja se koncentriše na niz razgovora “posle seksa”. Priča predstavlja šest različitih iskustava: seks sa bivšim partnerom, prvi seksualni odnos, muški homoseksualni odnos ljudi pogođenih stereotipima društva , posebno prikazanog odnosa između dve žene, seksa dvoje prijatelja sa beneficijama kao i vrlo aktuelan seks za jednu noć. Sva kompleksnost ljubavnih odnosa je opisana na jedan vrlo vrca, duhovit a opet psihološki tačan način.

Za vrlo kratko vreme predstava After pobrala je odlične pozorišne kritike i velike simpatije publike koja je bila u prilici da je pogleda, nakon čega je napravljena pauza zbog obaveza glumaca na filmskim projektima.

U ovom komadu igra vrlo atraktivna ekipa glumaca: Anka Gaćeša, Jelena Galović, Jelena Rakočević, Stojan Đorđević, Ivan Mihailović i Dragan Marinković.

Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima i na njihovoj internet stranici.

More Stories
Horor veče uz ekskluzivnu pretpremijeru filma „Slagalica strave“ 8