StandUp Fest 2013 plakat

Počela prodaja ulaznica za Stand Up Fest 2013

Treći po redu beogradski međunarodni festival stand up komedije Stand Up Fest, održaće se, pod sloganom Antiapatija, od 3. do 6. oktobra u Domu omladine Beograda, Velika sala. Prodaja ulaznica je počela preko EVENTIM mreže!

Prodaja ulaznica počinje 27. avgusta, a ulaznice će moći da se kupe na svim šalterima Eventima, kao i da se rezervišu onlajn (www.eventim.rs). Rezervacije važe 148 sati. Cene ulaznica: 3. oktobar: 300 rsd, 4. oktobar: 500, 600 rsd, 5. oktobar: 500, 600 rsd i 6. oktobar: 1.200 i 1.400 rsd. Cene se odnose na parter i balkon.

Zagrevanje počinje 3. oktobra, kada će publika imati prilike da vidi najbolje mlade nade, ali iz tri zemlje regiona: Hrvatske, BiH i Srbije. O pobedniku će odlučiti žiri i reakcija publike, a nagrada za pobednika je nastup na Stand Up Fest-u na Lent-u 2014. (SLO, Maribor) kao i na Stand Up Fest-u u Beogradu 2014. Ovakve večeri svi mnogo volimo, jer se uvek pojavi neko ko će nas kasnije zabavljati i postati dobar komičar.

Drugi i treći dan festivala rezervisani su za reviju najboljih komičara iz regiona, tako da će publika imati priliku da gleda kraće nastupe nekoliko fenomenalnih komičara kao što su Saško Kocev (MK), Ivan Šarić (HR), Tin Vodopivec (SLO), Filip Andronik (BiH), Marina Orsag (HR) …. Naravno, tu je i ekipa komičara iz Standup.rs-a, organizacije koja je odgovorna za osnivanje i razvitak scene stand up komedije u Srbiji, kao i glavni producent i organizator StendApFest-a. Tu su: Srđan Dinčić, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Nikola Silić…

A poslednje veče festivala: iznenađenje! “Ove godine uspeli smo da bukiramo i dovedemo jednog od najpopularnijih stend ap komičara, pravu stend ap zvezdu iz Irske – Dilana Morana”, rekli su organizatori.  Poslednje večeri festivala publika će imati prilike da uživa u dva i po časa programa, kada će sa Dilanom Moranom binu podeliti i Srđan Dinčić (Standup.rs) i Tin Vodopivec (SLO). U Beograd Dilan dolazi sa potpuno novom predstavom “Yeah, yeah”. Za dovođenje ovakve zvezde, “krivi” su osim organizacije Standup.rs, i London Calling (VB) i Mick Perrin Worldwide. London Calling je partner organizacije Standup.rs, a zahvaljujući ovom partnerstvu gost Beograda je ranije ove godine bio i čuveni komičar Edi Izard.