krvne veze 2

Klajv Oven i Bili Krudap u filmu “Krvne veze”

Večnu priču o bratskom rivalstvu na veliko platno donosi triler “Krvne veze”, francuskog reditelja Gijoma Kanea. U glumačkoj ekipi ostvarenja o kriminalcu i policajcu koji žive pod istim krovom su Klajv Oven, Bili Krudap, Marion Kotijar, Mila Kunis, Zoi Saldana, Džejms Kan. Bioskopska distribucija počinje 1. maja.

Rimejk francuskog filma, „Rivali” (Les liens du sang) iz 2008. godine je priča o dva brata koja se nalaze na suprotnim stranama zakona u Bruklinu 70-ih godina prošlog veka.
U Njujorku 1974. godine pedesetogodišnji Kris (Klajv Oven) pušten je pre vremena iz zatvora, zbog dobrog vladanja. Ispred kapije zatvora nevoljno ga čeka mlađi brat Frank (Bili Krudap), policajac sa blistavom budućnošću. Nadajući se da se njegov stariji brat promenio u zatvoru, Frenk je voljan da mu pruži još jednu šansu. Dovodi ga u svoju kuću, daje mu posao, i pomaže da se pomiri sa decom i bivšom ženom. Ali, Krisova prošlost ne da mu mira, i on se vraća kriminalu. Za Frenka, to je potpuna izdaja. Pokušava da potpuno nestane iz bratovog života, ali, već je prekasno…

Kaneov triler, snimljen na osnovu romana “Les liens du sang” (Bruno i Mišel Pepe), prihvaćen je odlično na Kanskom festivalu u maju 2013. godine, gde je prikazan van konkurencije.

MegaCom film u maju najavljuje sledeće naslove: Krvne veze (1. maj), Džo (15. maj), X-men: Dani buduće prošlosti, Nevidljiva žena (22. maj), Opasan poziv (29. maj).