DSC 7272 resize

Za samo 20 dana prijavljivanja – učesnici iz 23 zemlje

Prijavljivanje putem interneta za 27. Beogradski maraton počelo je 29.11.2013. godine i za samo 20 dana prijavili su se učesnici iz 23 zemlje.

“Ovo je prvi put u dosadašnjoj istoriji Beogradskog maratona da je prijavljivanje za ovu manifestaciju počelo tako rano, a za samo 20 dana prijavili su se učesnici iz 23 zemlje sa 5 kontinenata. Među prijavljenim budućim učesnicima nalaze se trkači iz Australije, Kanade, Nemačke, Brazila, Velike Britanije, Turske, Perua, Italije, Rusije, SAD-a, Švajcarske, Poljske, Španije… kao i iz zemalja u okruženju” – izjavio je Dejan Nikolić – direktor Beogradskog maratona.

“Posebno je važno istaći da su u pitanju učesnici koji sami plaćaju svoje troškove dolaska i boravka u Beogradu i Srbiji. Očigledno je da Beogradski maraton kao događaj postaje sve privlačniji, interesantniji i popularniji u svetu.” – napomenuo je Nikolić.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

“Pripreme za 27. Beogradski maraton koji će se održati 27. aprila 2014. daleko su odmakle u svim segmentima organizacije i mi ćemo učiniti sve da i sledeće izdanje ovog najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji bude najbolje do sada.” – rekao je Dejan Nikolić.

Prijavljivanje za 27. Beogradski maraton 2014. radi se putem interneta na stranici www.bgdmarathon.org gde svi zainteresovani mogu dobiti Uputstvo o načinu prijavljivanja.