ALL FOR ONE IMP Belgrade marathon

IT’S MY PLAY partner Beogradskog maratona

Najavljeno je da će u narednim nedeljama do 21. aprila, kada se održava 26. Beogradski maraton 2013., javnost biti upoznata sa čitavim nizom sportskih, društvenih, medijskih i humanitarnih aktivnosti koje se realizuju kroz partnerstvo IT’S MY PLAY – Global Sports Network i Beogradskog maratona.

„Prepoznali smo jedinstven i inovativan doprinos Beogradskog maratona svetskom maratonskom pokretu i atletici uopšte. Zato je Beogradski maraton idealan partner za podizanje maratonskog pokreta i atletike u interaktivne, digitalne sfere. IT’S MY PLAY i Beogradski maraton će zajedno raditi kako bi pomogli drugim svetskim maratonima da putem Globalne Sportske Mreže podignu nivo komunikacije sa trkačima, fanovima, medijima, sportskim organizacijama i partnerima. Na ovaj način ćemo, putem www.itsmyplay.com , SVIZAJEDNO, prvi u svetu izgraditi društvenu mrežu za maratonski pokret i atletski sport.“, rekao je prilikom potpisivanja ugovora Jorge Rodriguez Lugo, Predsednik Upravnog odbora kompanije Max My Play.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Predsednik Upravnog odbora Beogradskog maratona, proslavljeni košarkaš Aleksandar Sale Đorđević izjavio je sledeće: „Izuzetno nam je drago da smo od strane IT’S MY PLAY prepoznati kao inovatori i da smo započeli partnerski odnos sa njima, ovo pogotovu u svetlu činjenice da je Beogradski maraton pre gotovo 20 godina na sličan način uticao da maratonski pokret postane globalno dostupan i da AIMS (Association of International Marathons and Distance Races – Svetsko udruženje maratona i uličnih trka), čiji je Beogradski maraton član od 1990. godine, bude jedna od prvih svetskih sportskih asocijacija koja je imala sopstvenu Internet prezentaciju, pre mnogih drugih većih i značajnijh sličnih organizacija. Verujemo da je na ovo uticala činjenica da su osim Beogradskog maratona, i drugi događaji u organizaciji Beogradskog maratona d.o.o., a to su Dečiji maraton, Ženska trka i Beogradska Trka kroz istoriju, od strane krovnih atletskih organizacija IAAF (International Association of Athletics Federations – Svetska atletska federacija), AIMS, EA (European Athletics – Evropska atletska organizacija), ocenjeni kao značajni, inovativni, spektakularni, jedinstveni.“