ALL FOR ONE IMP Belgrade marathon

IT’S MY PLAY partner Beogradskog maratona

Najavljeno je da će u narednim nedeljama do 21. aprila, kada se održava 26. Beogradski maraton 2013., javnost biti upoznata sa čitavim nizom sportskih, društvenih, medijskih i humanitarnih aktivnosti koje se realizuju kroz partnerstvo IT’S MY PLAY – Global Sports Network i Beogradskog maratona.

„Prepoznali smo jedinstven i inovativan doprinos Beogradskog maratona svetskom maratonskom pokretu i atletici uopšte. Zato je Beogradski maraton idealan partner za podizanje maratonskog pokreta i atletike u interaktivne, digitalne sfere. IT’S MY PLAY i Beogradski maraton će zajedno raditi kako bi pomogli drugim svetskim maratonima da putem Globalne Sportske Mreže podignu nivo komunikacije sa trkačima, fanovima, medijima, sportskim organizacijama i partnerima. Na ovaj način ćemo, putem www.itsmyplay.com , SVIZAJEDNO, prvi u svetu izgraditi društvenu mrežu za maratonski pokret i atletski sport.“, rekao je prilikom potpisivanja ugovora Jorge Rodriguez Lugo, Predsednik Upravnog odbora kompanije Max My Play.

Predsednik Upravnog odbora Beogradskog maratona, proslavljeni košarkaš Aleksandar Sale Đorđević izjavio je sledeće: „Izuzetno nam je drago da smo od strane IT’S MY PLAY prepoznati kao inovatori i da smo započeli partnerski odnos sa njima, ovo pogotovu u svetlu činjenice da je Beogradski maraton pre gotovo 20 godina na sličan način uticao da maratonski pokret postane globalno dostupan i da AIMS (Association of International Marathons and Distance Races – Svetsko udruženje maratona i uličnih trka), čiji je Beogradski maraton član od 1990. godine, bude jedna od prvih svetskih sportskih asocijacija koja je imala sopstvenu Internet prezentaciju, pre mnogih drugih većih i značajnijh sličnih organizacija. Verujemo da je na ovo uticala činjenica da su osim Beogradskog maratona, i drugi događaji u organizaciji Beogradskog maratona d.o.o., a to su Dečiji maraton, Ženska trka i Beogradska Trka kroz istoriju, od strane krovnih atletskih organizacija IAAF (International Association of Athletics Federations – Svetska atletska federacija), AIMS, EA (European Athletics – Evropska atletska organizacija), ocenjeni kao značajni, inovativni, spektakularni, jedinstveni.“