super letnja mesta za seks na eks 892

Super letnja mesta za seks na eks

Mogu li ja to?

Većina već uveliko uživa u čarima leta, mora, plaže, sunca, peska i vrele atmosefera sa svojim partnerom. Ali, da li se osećate nevaljalo? Da? Onda, ‘ajte da vam predložimo neka super mesta za seks na brzinu. Zavirite radoznalci, a stidljivi ovo ne bi trebalo da čitaju…

Koliko puta ste samo slušali o letnjim avanutrama svojih prijatelja i poželeli da vam se isto dogodi sa vašim partnerom? Da li ste i vi zapitali sebe «mogu li ja to?», pa  ipak ostali čedni i mazni, a seks sveli na hotelski krevet? Nije to loše, ali budite malo nevaljali i uživajte u čarima “zabranjenog seksa” na nešto drugačije dostupnim mestima.

Mmmm, more

Konačno ste pobegli od gradske vreve i dokopali se morske obale, povetarca, mirisa borovine, nedostižnog sunca. Namestili ste uredno peškire, namazali partnera uljem, namazao on vas, gledate se tako i shvatate u istom trenutku kako bi bilo dobro da se dohvatite sada i odmah. Uhvatite se za ruke i krenite u vodu. Držite se pristojnog odstojanja od obale i uživajte u seksu na brzaka. Ko će znati šta se dešava ispod vode? Niko! Možda neki slučajni gnjurac koji se zatekao na pogrešnom mestu, ali i za to vas baš briga, ovaj trenutak je samo vaš!

Seks ispod tuša

Seks ispod tuša ne zahteva morsku atmosferu, ali zahteva vaše interesovanje da uđete pod tuš za svojim partnerom i poželite da ga nasapunjate i iznenadite kada shvati vaše bezobrazne namere. Nema lepšeg načina da se započne jutro ako oboje volite da ustajete rano.

Zadnje sedište našeg auta

Zimi je veoma hladmo za ovakav podvig, a i nezgodno jer na sebi imate gomilu tople odeće koja zahteva vreme i strpljenja da se skinu sa sebe. Zato je leto idealno vreme za seks u kolima. Potrebno je da pronađete neko skriveno mesto i prepustite se veštim rukama svog partnera. Sama pomisao da neko može da vas zatekne u akciji je uzbudljiva, morate priznati. Ne zaboravite samo da podignete ručnu svoga auta.

foto:publicdomainpictures