uz berija vajta i ptice se pare

Uz Berija Vajta i ptice se pare

Parenje flamingosa u britanskom vrtu

Opuštajuće note i seksi glas Berija Vajta neizostavni su elementi zavođenja i uspešne predigre, posvedočiće mnogi iskusni parovi. Sudeći po najnovijoj vesti iz britanskog zoološkog vrta ni flamingosi nisu imuni na Berijeve zavodljive numere…

Pesma Can’t Get Enough Of Your Love, Babe samo je jedna od velikih hitova kompozitora i pevača Berija Vajta. Njegova muzika dobro je poznata po svom gotovo afrodizijačkom dejstvu.

Čuveni Teksašanin zaveo je svojom muzikom brojne žene širom sveta, ali verovatno ni sanjao nije da će njegovo stvaralaštvo imati  isti  seksi efekat i na ženke.

Flamingosi iz britanskog zoološkog vrta izlegli su potomke zahvaljujući muzici Berija Vajta. Ptice Mauris i Gabriela dokaz su da je stari Beri prva pomoć u popravljanju seksulanog raspoloženja i u životinjskom svetu.  Zanimljivo je i to da flamingosi, tokom sezone parenja, nanose na svoje perje više ulja i na taj način dobijaju posebno lepu pink boju.

Poznato je da uz pojedinu muziku npr., biljke brže rastu, ali da se ptice lakše pare uz određene note, to je prava novina. Ko zna, možda će i pande, poznate po tome da su im potrebni posebi uslovi kako bi se parile, postati pohotnije ukoliko im Beri Vajt zapeva sa zvučnika.

Foto: publicdomainpictures