Screen Shot 2015 10 13 at 21.40.50

Seksi veš za muškarce?

Izazovan i lep čipkani veš je čarobni pokretač za ljubavne igrarije pod čaršavima. Verujemo da skoro svaki muškarac „odlepi“ na partnerku, dok mu zavodljivo niše kukovima u seksi vešu. A da li biste vi dame odlepile kada biste videli vašeg frajera u istom?

Bilo koje boje da je veš, bitno je da je izazovan, seksi i da poziva na greh! Ako volite čipku, saten ili svilu, ne brinite, može se naći u različitim dezenima. Samo što je ovog puta seksi veš namenjen za muškarce!

Modna kuća Homme Mystere je specijalizovana za komade od najfinijih materijala i u poslednje vreme vrlo popularna jer muških kupaca nikada više. Grudnjaci, gaćice, negližei i bodiji se specijalno pravljeni za muškarce. Iako svojim izgledom podsećaju na ženski veš, seksi veš za muškarce je savršeno skrojen za mušku telesnu građu.

Čelnici iz Homme Mystere tvrde da su njihova ciljna grupa strejt i mačo muškarci, pa tako često upravo oni i dolaze sa svojim partnerkama da biraju veš zajedno.

Da li biste se usudili da obučete seksi veš za njene oči, ako ništa više, čisto iz radoznalosti da vidite kako bi odreagovala na vašu pojavu pod svetlosti sveća?

Foto: YouTube screenshot