Screen Shot 2018 02 01 at 16.12.50

Romantični veš za hladne noći

Tokom hladnih, zimskih noći, idealan saputnik koji može da ugreje i začini vaše hladne noći sa jačom polovinom jeste romantičan veš. Saznajte koje boje i dezene da potražite po radnjama ukoliko ste rešili da obnovite i dopunite svoje zalihe.

Modna zapovest kaže da svaka žena u svom ormanu mora da ima: belu košulju, crnu haljinu i udobne i moderne farke. Mi bismo ovoj modnoj ekipi dodali i zavodljiv i romantični veš. Moderan, razigran, maštovit i nov veš može da bude pravo iznenađenje ispod te slatke pidžame, koju furate tokom cele zime. Romantični cvetići na beloj i crnoj bolji, tufnice ako želite da budete retro zavodnica ili klasična čipka za strasnu noć? Odaberite ono što najviše paše vašem temperamentu.

Za prave ljubitelje donjeg veša, nije potreban specijalan razlog za kupovinu istog. Pažljivo biranje i kupovina veša je tako zabavno. Neka fokus kupovine bude na kvalitetu jer je odabir veša dobra investicija, koja je dostupna samo za njegove oči.

Ove sezone, biće aktualna uvek klasično crna boja, zatim njud (boja kože), svetlo ljubičasta, bela boja, kombinacija crne i boje pomorandže. Ako želite da baš začinite veče za predstojeći Dan zaljubljenih, vaš izbor može da bude čipkani, crni bodi-korset. Sa njim nema greške. Za dane u kojima želite da se opustite, odaberite neki pamučni u kojem ćete da dembelišete.