ID 100112062

Četvrtak je “rezervisan” za preljubu

Pripremila Dragana Jovanović

Zbog stresa, preobimnog posla, nezainteresovanosti, udaljenosti, kao i veoma loših izgovora koje podjednako koriste oba pola kako bi izbegli seksanje sa svojim životnim saputnikom, partneri se okreću trećoj osobi. A četvrtak je dan kada se upravo čini najviše prevara!

Oni koji nisu voljni da na praktičan način reše probleme u vezi, varaju ili bivaju prevareni.

Prema nedavnim istraživanjima, ljubavnici zaista imaju svoje posebne trenutke za preljubu. Naučnici iz Londona su otkrili da je najbolji dan za seksualne vratolomije sa ljubavnikom/ljubavnicom – četvrtak.  Pa se tako partner najčešće vara na taj dan u periodu između dvadeset časova pa sve do ponoći. Ovo priznanje je iznelo oko četrdeset odsto žena i muškaraca, verovali ili ne.

Ali isto tako, idealno vreme za preljubu je i u toku radnog vremena, jer tada nije potrebno da se smišljaju pametni izgovori za susret sa ljubavnicima. U to vreme ste na radnom zadatku i to je to. Korisna su takođe i poslovna putovanja, jer se teško otkriva da li partner ide sam ili sa “kolegama”  ili da li ga neko već čeka u određenom gradu.

Ograničeni okolnostima ili ne, jedno je sigurno – preljubnik će gotovo uvek naći savršen izgovor za sastanak sa drugim preljubnikom. Tužno ali istinito.