fbpx
seks za zimogrozljive
seks za zimogrozljive

Seks za zimogrožljive

Zagrejte se predigrom

Kad se strast rasplamsa zaboravljamo na niske temperature. Međutim, tokom zimskih dana, valjalo bi zagrejati promrzla stopala i hladne ruke, kako bi milovanje bilo užitak a ne temperaturni šok. Evo nekoliko seksi saveta za zimogrožljive…

Krv je uzvrela ali je postelja hladna. Spremni smo da se upustimo u milovanja, jer je želja jača i od oštor zimskog dana i slabog grejanja. Kako biste izbegli blagu neprijatnost tokom izlaska iz zimske garderobe i ulaska u nezagrejani krevet, pripremite jednu vatrenu predigru.

Topla kupka ili vreo tuš

Kupatilo je jedno od veoma inspirativnih mesta za vođenje ljubavi, pogotovu zimi. Lako ga je ugrejati, a topla voda veoma prija i opušta.

Napunite kadu aromatičnom kupkom i uživanje može da počne! Ako imate samo tuš kabinu, dobro znate koliko je i ona zgodna za akciju. Potreban vam je samo prijatan gel za tuširanje i spremni ste za ljubavnu igru.

Topla voda i blaga para prijaće oboma toliko da nećete poželeti da izađete iz nje.

Masaža – vruća predigra

Odličan izbor za zimsko zavođenje jeste topla masaža. Ugrejte flašicu sa uljem u toploj vodi. Protrljajte ulje dlanovima i počnite sa laganim dodirima.

Potrudite se da to, bar koji minut, bude prava masaža, a onda se opustite i pređite na milovanja. Relakisrani mišići i glatka, hidrirana koža, pri prigušenom svetlu, oboje će vas izludeti. Uživaćete u ovom iskustvu toliko da će vam se činiti da vaša strast topi i glečere.

Poze za zimogrožljive

Ukoliko ste se potrudili da vam ljubavno gnezdo bude toplo, a atmosfera užarena, dodatno ćete se zagrejati – do tropskih temperature, ako izaberete odgovarajuću pozu.

Poigrajte se malo, i pronađite ljubavni položaj koji zahteva veću angažovanost oba partnera. Nema sumnje, biće kao u sauni!

Možete da izaberete jedan od ova tri predloga, ali bi najbolje bilo da sve zajedno primenite. Rezervišite ceo vikend za zimski provod pod “jorgan planinom”.

Foto:  imagerymajestic FreeDigitalPhotos.net