ID 100229800

O čemu dame rado maštaju u seksu?

Iako možda ne biste očekivali da nežniji pol maštara o seksualnim fantazijama, razmislite ipak još jednom. Svi mi imamo seksualne fantazije ali uglavnom mudro ćutimo o njima. Žene znaju i te kako da budu maštovite i nevaljale kada se radi o sanjarenju otvorenih očiju. Muški, ovo su najčešće fantazije nežnijeg pola ukoliko želite da saznate šta ih još uzbuđuje pored vašeg tela.

Potpuna dominacija nad muškarcem

Istina je da nežniji pol sanja o zalasku sunca na moru, snažnom muškarcu koji će da je čuva u naručju i o tome da bude zavedena kao nikada pre. Scenario kao iz svake druge američke romantične komedije. Međutim, iste te nežne dame vole da imaju potpunu kontrolu nad svojim muškarcem. On obožava njeno telo i divi joj se i prepušta a ona vodi glavnu reč i određuju pozu u kojoj će da izgleda zanosno.

Vrući seks sa strancem

Možda se većina žena ne bi upustila u seksualni odnos sa totalnim strancem ali to ih ne sprečava da maštaju o tome kako bi taj čin izgledao. Nekoliko pogleda u mraku, lagani letnji koktel, poljupci po vratu i bum, gotova je! Stranac ju je totalno osvojio. Ovako bi otprilke izgledao scenario koje dame smišljaju u svojoj glavi a uvek možete i da glumite strance. Vi na trenutak budite Nemac Mihael koji zavodi nežnu Italijanku Kjaru.

Trojka sa ženom i trojka sa muškarcima

Ova fantazija retko podrazumeva ljubavnog partnera u igri. Dakle, maštanje o seksu sa nepoznatim muškarcem i devojkom nežnijem polu bi omogućilo da iskusi najbolje od oba pola bez potrebe da razmišlja o ljubomori i deljenju. Čist i ludi seks je nešto o čemu dame rado maštaju a ne žele da priznaju.

Trojka sa dva muškarca je često prisutna u ženskim mislima. Dva predivna muškarca, koja obožavaju damu i koji su spremni da joj prirede mnogo akcije u krevetu, da o tome maštaju žene ali skoro nikada neće pričati o tome na glas. Zato je još zabavnije razmišljati o ovakvim nevaljalim stvarima.

Egzibicionista

Žene baš poput i muškaraca veoma često razmišljaju o seksu na otvorenom. Činjenica da postoji “opasnost” da dama bude uhvaćena u strastvenom i bezobraznom zagrljaju sa partnerom, čini da se dama istog trena uzbudi. Međutim, većina žena nije spremna na ovakvo eksperimentisanje iako ima i onaj mali broj ženskaća koji rado praktikuje ovu seksualnu igru van kuće.

foto: freedigitalphotos.net